Zwemvaardigheidsdiploma’s

Heb je diploma A, B en C en wil je nog beter leren zwemmen? Kom dan je zwemvaardigheidsdiploma’s halen! Bij de zwemvaardigheidsdiploma’s leer je nieuwe slagen, zoals samengestelde rugslag en vlinderslag, maar ga je ook zwemmen met de bal en leer je hoe je een vriendje uit het water kunt helpen.

Op de vrijdagavond start je met het behalen van je certificaat basiszwemvaardigheden. Je hebt het certificaat compleet als je vijf stickers hebt:

  • één baan borstcrawl op niveau zwemvaardigheid 1;
  • één baan rugcrawl op niveau zwemvaardigheid 1;
  • twee banen enkelvoudige rugslag op niveau zwemvaardigheid 1;
  • vier banen schoolslag op niveau zwemvaardigheid 1;
  • duiken op niveau zwemvaardigheid 1.

Als je alle stickers hebt, kun je instromen in de groep die zwemt voor het diploma zwemvaardigheid 1 of bij één van de keuzepakketten (uitgezonderd waterpolo). In sommige gevallen zijn uitzonderingen mogelijk: neem om de mogelijkheden te bespreken contact met ons op.

Nationaal zwemdiploma

De Apeldoornse Watervrienden heeft een licentie bij de Nationale Raad Zwemveiligheid. Dat betekent dat wij aan de landelijke kwaliteitseisen moeten voldoen, dezelfde eisen die ook gelden voor reguliere zwembaden. Meer weten? Lees hier verder. De licentie verzekert je van een nationaal erkend zwemdiploma.

Leeftijd

Instromen kan na het behalen van diploma A, B en C.

Lestijden

Alle zwemvaardigheidslessen worden gegeven op vrijdagavond van 18.30-19.15 uur. Er wordt één keer in de week drie kwartier gezwommen.

Aanmelden?

Inschrijven? Aanmelden kan hier!