Keuzepakketten

Wil je na je certificaat basiszwemvaardigheden verder zwemmen? Dat kan! Je kunt bij ons kiezen uit de volgende keuzepakketten: snorkelen, survival, waterpolo en wereldzwemslagen.

Snorkelen

Altijd leuk, op vakantie snorkelen, toch? Snorkelen wordt nog leuker als je precies weet hoe het moet. En dát leer je bij de drie diploma’s snorkelen. Denk aan brilklaren, buddysnorkelen, knopen leggen en voorwerpen van de bodem halen. Gegarandeerd nog meer snorkelplezier!

Survival

Wel eens onverwacht in het water gevallen? Of gezien dat er iemand in het water hulp nodig had? Bij survival leer je wat je moet doen (en ook wat je niet moet doen) als het water even niet zo leuk is. Je leert je onder water te oriënteren als je niets kunt zien, maar ook hoe je jezelf of een vriendje kunt redden. Kortom: drie heel leerzame zwemdiploma’s!

Waterpolo

Vind jij spelen met een bal in het water leuk? Houd je van een wedstrijdelement? Dan zijn de drie waterpolodiploma’s echt iets voor jou! Je leert vangen, gooien, draaien: kortom, je krijgt de basis om een echte waterpolospeler te worden. Let op! Instromen in deze groep kan pas nadat je je diploma zwemvaardigheid 1 hebt gehaald.

Wereldzwemslagen

Japanse slag, Duitse crawl, dubbele Spaanse slag? Nog nooit van gehoord? Bij de drie diploma’s wereldzwemslagen ga je op wereldreis en leer je verschillende wereldzwemslagen. Het is goed om te weten dat dit diploma geen vaste groep heeft. Je zwemt mee met één van de andere keuzepakketten en een paar weken voor het afzwemmen oefenen we voor dit diploma.

Nationaal zwemdiploma

De Apeldoornse Watervrienden heeft een licentie bij de Nationale Raad Zwemveiligheid. Dat betekent dat wij aan de landelijke kwaliteitseisen moeten voldoen, dezelfde eisen die ook gelden voor reguliere zwembaden. Meer weten? Lees hier verder. De licentie verzekert je van een nationaal erkend zwemdiploma.

Leeftijd

Instromen kan na het behalen van het certificaat basiszwemvaardigheden. Voor zwemmers vanaf 12 jaar bekijken we de mogelijkheden in overleg. Neem gerust contact met ons op!

Lestijden

Alle keuzepakketlessen worden gegeven op vrijdagavond van 19.15-20.00 uur. Er wordt één keer in de week drie kwartier gezwommen.

Aanmelden?

Inschrijven? Aanmelden kan hier!