Activiteit: Tikibad

Gedeeltelijke plattegrond Tikibad
Een (gedeeltelijke) plattegrond van het Tikibad in Duinrell, Wassenaar

Op donderdag 2 januari gaan we met onze leden vanaf 11 jaar naar het Tikibad. Je moet diploma A, B, C hebben om mee te kunnen. Heb je die diploma’s niet, maar wil je toch mee? Neem dan even contact met ons op, dan beoordelen wij of je toch voldoende zwemveilig bent.

Om 14.00 uur ben je op de parkeerplaats bij Malkander. Na aankomst in het Tikibad kun je daar tot 21.30 uur zwemmen en glijden. Om 23.30 uur zijn we dan weer terug in Apeldoorn.

Zoals je ziet, valt de activiteit in de avond. Omdat eten met z’n allen lastig te regelen is, zorgen wij voor een broodpakket voor iedereen en een flesje drinken. Heb je niet genoeg aan ons broodpakket? Zorg er dan voor dat je ook zelf nog eten/geld meeneemt. Uiteraard kun je ook nog iets lekkers meenemen. Let op: er mag geen chips worden gegeten in de bus en energy drinks zijn helemaal niet toegestaan.

Heb je zin om mee te gaan? Dan kun je je deelname kopen door te navigeren naar deze pagina, vul vervolgens het inschrijfformulier in en betaal via de online betaalomgeving. De inschrijfdeadline is gepasseerd. Je kunt je niet meer inschrijven.

Je kunt je inschrijven tot en met 27 oktober. Waarom is de inschrijving al zo vroeg? Wij moeten heel vroeg kaartjes bestellen om zeker te weten dat er plek voor ons is. Het is dus niet mogelijk de inschrijftermijn te verlengen.

Wanneer: Donderdag 2 januari
Verzamelplaats: Aquacentrum Malkander
Aanwezig: 14.00 uur bij Malkander, terug om 23.30 uur
Kosten: €17
Wie: alle leden vanaf 11 jaar in het bezit van diploma A, B, C
Meenemen: Zwemkleding
Laatste inschrijfdatum: Zondag 27 oktober
Deelname kopen:Kan niet meer. De inschrijfdeadline is verlopen.

Vragen? Laat het ons weten! Schiet Sietske of Mirjam aan in het bad, stuur een berichtje op Facebook of mail ons op jrc@apeldoornsewatervrienden.nl

De Jeugd- en RecreatieCommissie (Sietske, Mirjam, Aletta, Anita en Gamze)