The Night Challenge

Op zaterdag 9 maart gaan we met z’n allen het donkere bos in!

Aansluitend aan de zwemtraining zorgen wij om 18.45 uur voor wat te eten. Daarna stappen we in auto’s naar een geheime plek midden in Nederland. Jullie zijn op een duistere plek, midden in de natuur. Hier staat een instructeur te wachten. De groep wordt verdeeld in teams die allemaal aan een missie beginnen. Aan de hand van jullie smartphone gaan jullie met een navigatieapp op zoek naar diverse checkpoints/pins. Onderweg moet je zoveel mogelijk punten behalen. De opdrachten zijn een mix van kennis, kunde en samenwerking. Welk team wint? Je hoort de uitslag tijdens een gezellige nazit bij het kampvuur. Uiteraard zorgen wij voor marshmallows!

We kunnen de kosten laag houden door met eigen vervoer te gaan. Welke kaderleden/ouders zouden er willen rijden en een avond willen kletsen aan het kampvuur? Wij lezen het graag op het inschrijfformulier! Aanmelden om te rijden kan ook rechtstreeks bij Sietske of via de mail (jrc@apeldoornsewatervrienden.nl).

Heb je zin om mee te gaan? Ga naar onze site (www.apeldoornsewatervrienden.nl/webshop), vul daar vanaf 1 januari het inschrijfformulier in en betaal via de online betaalomgeving.

Wanneer: Zaterdag 9 maart
Verzamelplaats: Aquacentrum Malkander
Aanwezig: 18.45 uur bij Malkander, terug rond 23.00-23.30 uur
Kosten: €15
Wie: alle leden vanaf 13 jaar
Meenemen: Telefoon, warme kleding, goede en stevige schoenen
Laatste inschrijfdatum: vrijdag 22 februari

Vragen? Laat het ons weten! Schiet Sietske of Mirjam aan in het bad, stuur een berichtje op FB of mail ons op jrc@apeldoornsewatervrienden.nl

De Jeugd- en RecreatieCommissie (Sietske, Mirjam, Aletta en Anita)

Alleen voor leden van De Apeldoornse Watervrienden