Seizoensopening zaterdag 31 augustus 2019

Na een Watervriendenloze zomervakantie begint op maandag 2 september het zwemseizoen weer.

Omdat je natuurlijk van alles te vertellen hebt over je zomervakantieavonturen, organiseren wij op zaterdag 31 augustus een seizoensopening voor alle leden van de vereniging.

Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom in het buitenbad van Malkander: neem een duik, glijd van de glijbaan, geniet van de zon en klets onder het genot van een hapje en drankje bij! (En als het weer nu onverhoopt heel erg slecht is, dan gaan we gewoon naar binnen.) Om 18.00 uur ronden we af bij Malkander.

Wil je daarna nog niet naar huis? Dat hoeft ook niet. Om 18.45 uur hebben we een tafel gereserveerd bij Restaurant Malkenschoten. Met iedereen die daar zin in heeft, eten we dan (op eigen kosten!) nog wat.

Na deze spetterende start ben je weer helemaal klaar voor de eerste lessen en trainingen!

Zin om erbij te zijn? Ga snel naar de site, ga dan naar de webshop en meld je aan! Je kunt daar ook meteen de deelnamekosten van €2,50 per persoon betalen. Aanmelden kan tot en met 31 juli.

Wat moet je nog weten voordat je je aan kunt melden?

  • Lid Zwem-ABC: leuk als je komt! Je moet één begeleidende volwassene meenemen. Deze moet je los registreren bij je bestelling. Dat kan je doen door dit product toe te voegen aan je bestelling.
  • Overige leden: fijn als je er bent! Als je dat gezellig vindt, mag je één ouder of je partner meenemen. Deze moet je los registreren bij je bestelling. Dat kan je doen door dit product toe te voegen aan je bestelling.

Vragen? Stel ze ons via jrc@apeldoornsewatervrienden.nl.

Tot de 31e augustus!

De Jeugd- en Recreatiecommissie (Sietske, Aletta, Anita en Mirjam)